Президентът на Наполи - Аурелио Де Лаурентис призна, че спряганият

...
Президентът на Наполи - Аурелио Де Лаурентис призна, че спряганият
Коментари Харесай

Босът на Наполи: Луис Енрике иска във Висшата лига, а не в нашия клуб

Президентът на Наполи - Аурелио Де Лаурентис призна, че спряганият за любимец за нов треньор на италианския първенец - Луис Енрике, в действителност избира да поеме някой тим от Висшата лига.

Той също по този начин разкри, че до момента е проучил към 10 претенденти за правоприемник на Лучано Спалети, като главното му условие е бъдещият ментор да продължи да постанова сполучливата за " партенопеите " скица на игра 4-3-3.

" Той е превъзходен треньор и се оправи в действителност добре в Барселона, само че мисля, че избира Висшата лига. Не би трябвало да забравяме, че приказваме за състезание, което е доста по-привлекателно от нашето. Там има по-добри предложения. Аз единствено мога да му кажа, че тук храната е по-добра и че си имаме плажове, за разлика от англичаните.

Разглеждаме редица наставници, които да употребяват скица на игра 4-3-3 с нашите изключителни футболисти, които желаем да задържим. Взел съм поради към десетима треньори, които могат да употребяват тази скица, като ще избера най-хубавият, с цел да продължи нашия шампионски цикъл. Искам да реализира още по-големи неща, само че се нуждая от поддръжката на всички неаполитанци.

Промените не трябва да бъдат страшни, защото те би трябвало да бъдат употребявани, с цел да се направи усъвършенстване. Ще продължим да бъдем единственият италиански тим, който играе в евротурнирите 14 следващи години, което приказва доста за избори ни на треньори. Може и да не умея да играя футбол, само че имам следното преимущество: знам по какъв начин да бъда бизнесмен. Трябва да бъда разумен и да схвана какво тъкмо се случва. Досега не съм правил неточности и се надявам това да си остане по този начин ", разяснява Де Лаурентис пред Rai.
 Спалети: Тръгвам си, пътищата ни с Наполи се разделят
Спалети: Тръгвам си, пътищата ни с Наполи се разделят

" Заради прекомерно огромната обич "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР