Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис призна, че спряганият за

...
Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис призна, че спряганият за
Коментари Харесай

Луис Енрике предпочита Премиър лийг пред Наполи, призна Де Лаурентис

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис призна, че спряганият за любимец за нов треньор на италианския първенец - Луис Енрике, в действителност избира да поеме някой тим от Премиър лийг. Той също по този начин разкри, че до момента е проучил към 10 претенденти за правоприемник на Лучано Спалети, като главното му условие е бъдещият ментор да продължи да постанова сполучливата за “партенопеите ” скица на игра 4-3-3.

“Той е превъзходен треньор и се оправи в действителност добре в Барселона, само че мисля, че избира Премиър лийг. Не би трябвало да забравяме, че приказваме за състезание, което е доста по-привлекателно от нашето. Там има по-добри предложения. Аз единствено мога да му кажа, че тук храната е по-добра и че си имаме плажове, за разлика от англичаните.

Разглеждаме редица наставници, които да употребяват скица на игра 4-3-3 с нашите изключителни футболисти, които желаем да задържим. Взел съм поради към десетима треньори, които могат да употребяват тази скица, като ще избера най-хубавият, с цел да продължи нашия шампионски цикъл. Искам да реализира още по-големи неща, само че се нуждая от поддръжката на всички неаполитанци.

Промените не трябва да бъдат страшни, защото те би трябвало да бъдат употребявани, с цел да се направи усъвършенстване. Ще продължим да бъдем единственият италиански тим, който играе в евротурнирите 14 следващи години, което приказва доста за избори ни на треньори. Може и да не умея да играя футбол, само че имам следното преимущество: знам по какъв начин да бъда бизнесмен. Трябва да бъда разумен и да схвана какво тъкмо се случва. Досега не съм правил неточности и се надявам това да си остане по този начин ”, разяснява Де Лаурентис пред Rai.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР