Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис предположи, че клубът би

...
Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис предположи, че клубът би
Коментари Харесай

Босът на Наполи обясни кои оферти за Инсиние и Алан няма да разгледа

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис допусна, че клубът би могъл да продаде двама от водещите си играчи в лицето на Лоренцо Инсиние и Алан, стига да разполага с задоволително време на пазара за намирането на заместници.

В момента неаполитанци са доста покрай закупуването на Костас Манолас от Рома, като в договорката ще взе участие и халфът на „ везувиани” Амаду Диавара. Според Де Лаурентис Манолас би могъл да образува велико партньорство с Калиду Кулибали.

„ Всички огромни тимове започват от отбраната. Манолас и Кулибали биха могли да образуват велико партньорство като тези, каквито сме имали преди”, разяснява Де Лаурентис и се върна на една от обичаните си тематики сега – възможното идване на Хамес Родригес. „ Никой в никакъв случай не е казвал, че Хамес не е наш вид състезател. Напротив, има надълбоко почитание сред него и Карло Анчелоти.”

„ Така или другояче, има сътрудници, с които да се оправим, след това идва реда на фамилията му и Реал Мадрид. Имаме толкоз доста дейни договаряния, че би трябвало първо да се фокусираме върху продажбите. Имаме 40 футболисти и с доста от тях би трябвало да се занимая.”

„ Инсиние и Алан? Ако офертите дойдат в точния момент тъй че да намерим заместници, тогава можем да ги обмислим. Но в случай че дойдат в последните 10 дни на трансферния прозорец, тогава няма да ги разглеждаме”, добави Де Лаурентис.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР