Президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис не пропусна повода да

...
Президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис не пропусна повода да
Коментари Харесай

Босът на Наполи веднага захапа Сари: Ще е готино да го бием

Президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис не пропусна мотива да захапе новия треньор на Ювентус – и някогашен подобен на неговия отбор – Маурицио Сари. Филмовият продуцент подсети за токсичната разлъка сред двамата с думите, че в този момент би било „ готино”, в случай че Карло Анчелоти и неговите момчета победят „ бианконерите”.

Доскорошният управител на Челси през днешния ден беше публично показан от Ювентус, който се раздели с Масимилиано Алегри – експертът, който донесе последните 5 от общо 8-те следващи шампионски трофеи на Серия А. Сари работи в клуба на Де Лаурентис в интервала 2015-2018, като в края на престоя двамата си говореха единствено посредством медиите.

Сега присъединението на Сари към хегемона Ювентус ще придаде спомагателна щипка екзотика към и без друго сериозното съревнование. „ Сари е човек на стадиона, на трибуните, някой, който почитателите харесват”, съобщи Де Лаурентис.

„ Карло Анчелоти, въпреки това, е човек на предприятието. Ще бъде още по-хубаво, в случай че видя Анчелоти да побеждава Юве на терена.”

„ Сари постоянно носи спортни екипи, крещи и псува. Иска ми се да видя по какъв начин ще се приспособява към стила на новия си отбор, само че още по-готино би било да видя Анчелоти да бие Юве.”

„ Какво ли ще кажат следователно почитателите на Наполи, които смятат Сари за огромен изменник?”

По време на своето показване в Юве Сари, естествено, беше запитан за връзките си с Де Лаурентис. „ Още не съм получил позвъняване от него. Всички си мислят, че с Аурелио по никакъв начин не се разбираме, само че аз постоянно ще му бъда признателен. Колко постоянно се случва хлапе, което е подкрепяло Наполи, в един миг да се окаже техен треньор? Нормално е да има разнообразни гледни точки, само че това е обикновено при съществуването на два мощни характера”, разяснява наставникът на Ювентус.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР