Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис е в пряк контакт

...
Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис е в пряк контакт
Коментари Харесай

От Наполи вече са направили контакт с Луис Енрике

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис е в директен контакт с Луис Енрике по отношение на скорошната свободна позиция на треньор, откакто Лучано Спалети напусне в края на сезона.

Смята се, че Енрике е отпред в листата на Наполи с бъдещи нови треньори. Де Лаурентис се е обадил на Енрике по телефона, с цел да обсъдят проектите на клуба за близкото бъдеще, съгласно " Il Corriere dello Sport ".

Бившият треньор на Испания и Барселона стартира кариерата си, като пое Рома през 2011 година след тригодишен интервал отпред на Барселона Б. 

В годините по-късно Енрике се утвърди като един от най-уважаваните треньори, печелейки Ла Лига, три Купи на Краля и трофея от Шампионската лига. Начело на Барса испанецът стана вторият треньор на каталунците, който печели требъл. 

" Il Corriere " оповестява, че заплатата на Енрике може да бъде проблем за " партенопеите ", които не могат да предложат нищо повече от 3,5 милиона на сезон, само че те се надяват, че един прелъстителен и трогателен план в Шампионската лига може да бъде задоволителен, с цел да изкуши испанеца да се причисли към задачата.

В случай, че не съумеят да привлекат Енрике, " Il Corriere " написа, че Тиаго Мота от Болоня и Винченцо Италиано от Фиорентина са другите двама треньори, на които най-вече се възхищава Де Лаурентис. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР