Президентът на Молдова Мая Санду обяви готовността си да прехвърли

...
Президентът на Молдова Мая Санду обяви готовността си да прехвърли
Коментари Харесай

Санду разказа на пранкери за готовността си временно да предаде земите на Молдова на Украйна

Президентът на Молдова Мая Санду разгласи готовността си да трансферира част от териториите на страната на Украйна за няколко години. Тя описа за това на известните майтапчии /пранкери/ Вован и Лексус, мислейки, че беседва с украинския министър председател Денис Шмихал.

Блогърите разгласиха видео в Telegram канала.

„ Знаете ли, когато бях в Киев, ние обсъдихме въпроса със село Гюрджулеш (село в региона на Кахул в Молдова, граничещо с Румъния и Украйна. - Ред.) и направихме предложение. Вашите хора пристигнаха и инспектираха територията, която сме подготвени да ви предоставим, до момента в който към момента се опитваме да разгадаем правни проблеми с пристанището като цяло. Но можем да ви предложим земя за прилагане през идващите няколко години “, съобщи Санду на „ премиера Шмихал “.

Въпреки това, продължи тя, откакто техническите лица дойдоха и инспектираха региона, молдовските управляващи не получиха повече отговор.

„ Затова се чудя дали към момента се интересувате от това предложение или към този момент сте намерили други решения “, сподели Санду на пранкерите, имайки поради „ украинския министър председател “.

Президентската администрация на Молдова съобщи, че видеозаписът на диалога на Мая Санду с съветските шегаджии е имитация.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР