Президентът на Международната федерация по волейбол (FIVB) Ари Граса ще

...
Президентът на Международната федерация по волейбол (FIVB) Ари Граса ще
Коментари Харесай

Президентът на световния волейбол пристига в България за Мондиала

Президентът на Международната федерация по волейбол (FIVB) Ари Граса ще бъде в България по време на Световното състезание, разкри вицепрезидентът нa БФВ Любомир Ганев.

Бразилецът е предстоящ на 13 септември, като ще остане в страната седмица. Той ще бъде главно във Варна, където мачовете си ще играе българският тим. Преди заминаването си Граса ще бъде за малко и в Русе. Там ще са дуелите на бразилския тим.

Граса е отпред на международния волейбол от 2012 година, като през есента на 2016 година беше избран отново с осемгодишен мандат. След Олимпийските игри в Рио 2016 той посочи в изявление, че " волейболът се намира в златната си епоха ".

Тогава той сподели още, че чака България и Италия да провеждат чудесно международното за мъже. " Световното в Полша сложи доста висок стандарт, само че това ни даде точка, от която да тръгнем нагоре. Вярвам, че България и Италия ще съумеят да надскочат. Имаме и позитивния опит и инерцията от Рио 2016, които ще използваме като трамплин за бъдещи триумфи ", съобщи бразилецът.

Освен него в България ще пристигна и президентът на европейската конфедерация Александър Боричич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР