Президентът на Международната федерация по автомобилизъм (ФИА) – Жан Тод

...
Президентът на Международната федерация по автомобилизъм (ФИА) – Жан Тод
Коментари Харесай

Близък приятел на Шуми: Той не може да комуникира

Президентът на Международната федерация по автомобилизъм (ФИА) – Жан Тод направи тъжни разкрития по отношение на положението на неговия добър другар Михаел Шумахер. Според прогнозата на французина именитият играч от Формула 1 в никакъв случай няма да се възвърне изцяло след ски случая в Алпите.

През 2013 година, малко преди отбелязването на Нова година, 7-кратният международен първенец претърпя грубо рухване върху прикрит под снега камък и това докара до съществени черепно-мозъчни контузии. Той беше незабавно опериран в локална болница, а от този момент до момента фамилията му доста ограничи потока на информация към общественото пространство. От известно време Шумахер се възвръща в своя дом край Женевското езеро, където доста малко хора като Тод получават опция персонално да се виждат с 50-годишния някогашен водач.

Французинът продължава да посещава Шуми при всяка комфортна опция, а предходната седмица беше специфичен посетител на Фестивала по скорост „ Гуудууд” в Западен Съсекс, Англия, където беше отдадена специфична респект на Пилето.

„ Неговото семейство се бори също толкоз, колкото и той, само че нашето другарство в никакъв случай не може да бъде същото, каквото беше преди”, съобщи Тод пред вестник „ Експрес”. „ Просто тъй като към този момент я няма същата връзка като преди.”

„ Мога само да споделя, че фамилията на Шумахер поставя положителни грижи за него и той продължава с битката”, добави французинът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР