Президентът на медийната корпорация CBS(Си Би Ес) Лесли Мунвес подаде

...
Президентът на медийната корпорация CBS(Си Би Ес) Лесли Мунвес подаде
Коментари Харесай

Президентът на медийната корпорация CBS подаде оставка заради обвинения в сексуален тормоз

Президентът на медийната корпорация CBS(Си Би Ес) Лесли Мунвес подаде оставка нощес откакто списание " Ню Йоркър " разгласява нови обвинявания против него в полов тормоз и похищения, предадоха Ройтерс и Франс прес.

68-годишният Мунвес, който ръководеше CBS от 15 години, бе упрекнат в края на юли в полов тормоз от шест дами. Според публикацията в " Ню Йоркър " шест други дами настояват, че им е посягал. Според Асошиейтед прес това е краят на кариерата на един от най-влиятелните хора в Холивуд.

Корпорацията е почнала да проверява своя президент и изпълнителен шеф през юли, след първите обвинявания, осведоми Българска телеграфна агенция.

Управителният съвет заяви, че оставката на Мунвес влиза в действие неотложно и че той и CBS ще дарят 20 милиона $ на организации, подкрепящи придвижването против половия тормоз #MeToo.

CBS съобщи, че се отнася към обвиняванията доста съществено. Мунвес призна, че е имал връзки с три от дамите, само че твърди, че това е ставало със единодушието им и че в никакъв случай не е употребявал поста си, с цел да разрушава кариери на дами, прибавя АП
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР