Президентът на Марица (Пловдив) Христо Христов даде днес пресконференция, на

...
Президентът на Марица (Пловдив) Христо Христов даде днес пресконференция, на
Коментари Харесай

Кой е човекът в Изпълкома, който е взел пари от боса на Марица за манипулиране на мач

Президентът на Марица (Пловдив) Христо Христов даде през днешния ден конференция, на която разгласи, че преди две години е дал пари на член от Изпълкома, с цел да манипулира мач на тима.

" Когато бяхме част от " Б " група, дадох пари в брой на член на Изпълкома, с цел да минипулираме футболен резултат. Името на индивида ще кажа на Конгреса на БФС. Това е доста значимо. Не се опасявам. Дадох му пари в брой, с цел да се манипулира. Пари се дават, с цел да се манипулира мача. Ще ви кажа всичко на Конгреса. Готов съм да понеса отговорност. Има процедура за манипулиране на мачове”, сподели Христов.

Христов не загатна име, само че бърза информация демонстрира, че интервалът от 2 години обгръща два Изпълкома. Ето кои са били хората там в предходното и настоящето ръководство на БФС, като един от тях е визираният от президента на Марица човек:

Предишен Изпълком:

Борислав Михайлов, Йордан Лечков, Михаил Касабов, Атанас Фурнаджиев, Наско Сираков, Емил Костадинов, Камен Костадинов, Гриша Ганчев, Марин Митев, Николай Гигов, Петър Величков, Кирил Домусчиев, Венцеслав Стефанов, Румян Вълков, Панайот Рейзи.

Настоящ Изпълком:

Борислав Михайлов, Йордан Лечков, Михаил Касабов, Атанас Фурнаджиев, Емил Костадинов, Камен Костадинов, Кирил Домусчиев, Спас Русев, Валентин Михов, Димитър Георгиев, Венцеслав Стефанов, Петър Величков, Румян Вълков, Михаил Статев, Панайот Рейзи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР