Президентът на Марица Христо Христов взе спешни мерки за спасяване

...
Президентът на Марица Христо Христов взе спешни мерки за спасяване
Коментари Харесай

Треньорска смяна в Марица, Беляков е новият наставник

Президентът на Марица Христо Христов взе незабавни ограничения за избавяне на тима от изпадане след последните неудачи, пратили отбора в рисковата зона. Наставникът Стоян Димитров и асистентът му Стойчо Драмов бяха освободени с подобаващи благодарности, а на тяхно място бе назначен трикратният първенец с Литекс Димчо Беляков. Негови помощници ще бъдат Борислав Караматев и Красимир Иванов. Целта пред тримата ще бъде оставане във Втора лига. Утре тримата ще проведат първа подготовка с тима. В събота “Марица ” гостува на “Созопол ”, като трите точки от този мач, както и в останалите два са наложителни.
Христо Христов увери, че ситуацията в тима е извънредно спокойна: “Обстановката в тима е спокойна, продължаваме битката! Никой няма виновност за ситуацията ни сега и такава не съм търсил. Изключително съм признателен на треньора Стоян Димитров и на екипа му за труда им и постигнатите резултати. Ние сме дилетант в групата и имаме 30 точки, което е огромен триумф. Отборите в групата са доста равностойни. Ние направихме доста стойностни мачове, в това число с водещите тимове. Пожелавам триумф на Димчо Беляков в идните срещи! Аз заставам зад тима, по този начин като е било и до в този момент! ”
 
В момента отборът се намира на 3 точки от избавителното място, а до края остават 3 мача – посещение на „ Созопол “, домакинство на „ Ботев “ Гълъбово и още веднъж посещение на дубъла на „ Лудогорец “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР