Президентът на Марица - Христо Христов, призна, че няма намерение

...
Президентът на Марица - Христо Христов, призна, че няма намерение
Коментари Харесай

Босът на Марица не се отказва от ръководния пост в БФС

Президентът на Марица - Христо Христов, призна, че няма желание да се отхвърля от кандидатурата си за президент на родната футболна централа, по всяко време Конгресът.

"Ако съм жив и здрав и има постоянно плануван конгрес, ще се кандидатирам без значение по кое време е той. Имам да кажа доста забавни неща, само че очаквам дата за конгреса. Мисля, че по-зле от в този момент няма по какъв начин да бъде нашият футбол. "

"Една от задачите ми, като се кандидатирам за президент на БФС, е да обединя хората като мен, които се занимават с аматьорски футбол, да намерим общ език, тъй като моите старания ще бъдат ориентирани към школите и аматьорския футбол. До момента ние сме употребявани единствено за гласоподаване. Това нещо би трябвало да се промени, тъй като основата за развиване на футбола е в школите и аматьорските тимове ", съобщи Христо Христов пред "Пловдивнюз ".
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР