Президентът на Локомотив София Иван Василев заяви, че ден преди

...
Президентът на Локомотив София Иван Василев заяви, че ден преди
Коментари Харесай

Президентът на Локо Сф: Очаквам бараж, а там няма да е лесно

Президентът на Локомотив София Иван Василев съобщи, че ден преди решителния финален кръг във Втора лига най-вероятната развръзка за неговия отбор би била присъединяване в бараж за място в елита. Бизнесменът съобщи, че чака водачът в класирането Ботев Враца да завоюва семейството си против Монтана, а с него и борбата за първото място, носещо директна промоция.

Столичани гостуват против Ботев Гълъбово в 30-ия кръг, като съперникът им на процедура няма защо да играе. Въпреки това Василев никога не чака лек дуел, основно поради насилствените неналичия в състава, с който наставникът Младен Додич ще разполага.

Във краткотрайното класиране Ботев Враца води с 61 точки, до момента в който Локомотив и Царско село са с по 60 на сметките си.

„ Трябва да успеем да влезем в Първа лига. Излизаме за победа на следващия ден. Всичко ще се реши след това на баража, най-малко по този начин чакам. Най-вероятно Ботев Враца ще завоюва у дома”, сподели Василев пред Спортно шоу Гонг.

„ Не, не мисля, че ще спечелим без проблеми. Ние имаме своите грижи. Наказаха ни Емил Виячки неоснователно за 3 мача (след лютия конфликт против Царско село – б.р.), имаме много играчи, които висят с жълти картони и по всяка възможност няма да излязат да играят. Трябва да си пазим играчите за решителната борба (визира баражът – б.р.).”

„ Борбата беше доста оспорвана, виждате, че до последния кръг не се вижда кой ще е победител. Има го и тимът на Монтана, на който малко не му доближи да се намеси в борбата сред трите тима. Втора лига е доста равностойна и всеки може да сервира изненада на другия.”

„ Локомотив София постоянно играе феърплей, другите не ги разясня. Много по принцип се приказва по тази тематика, само че най-после нищо не излиза. Аз не мога да се оплача. Не съм подобен човек и не бих го направил.”

„ Мисля, че до момента съм потвърдил, че Локомотив София сега е измежду добре поставените във финансово отношение тимове. Не изискуем средства на никого – нито на играчи, нито на чиновници. Аз се гордея с това нещо, въпреки и да сме с по-скромен бюджет. Ако успеем да влезем, дай Боже, ще успеем да намерим спонсор. Досега не сме имали проблеми.”

„ Предпочитания за бараж? Това, което Господ го желае, това ще стане. Утре може и еднакъв да създадем, всичко се случва. Казах на момчетата да не се тормозят, да играят прекрасен футбол и да се радват на това, което вършат. Почти несъмнено отиваме на бараж. Който и да ни се падне, няма да бъде елементарно.”

„ Играем честно, почтено и правилно. Никога не вършим сметки против кого ще играем. Имаме положителни футболисти, опитни футболисти, разполагаме с добър треньор. Мисля, че ще успеем, без значение, против кого ще играем”, приключи Василев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР