Президентът на (Локомотив София) - Иван Василев, сподели мнението си

...
Президентът на (Локомотив София) - Иван Василев, сподели мнението си
Коментари Харесай

Президентът на Локо : Михайлов превъзхожда Бербатов с опит

Президентът на (Локомотив София) - Иван Василев, показа мнението си след успеха на отбора с 1:0 против Славия. Той не пропусна и да засегне в елементи тематиката за издигането на Борислав Михайлов за президент на БФС на идния Конгрес, изтъквайки, че това е най-подходящият претендент.

„ Никой не може да подценява Локомотив, тъй като Локомотив е една аура и една магия. Поздравявам момчетата и спортно-техническото управление. Много работят и сме превъзходен колектив. Заслужено победихме “,

„ Охраната и полицията се оправиха. Съжалявам за това. Феновете ни са темпераментни и скърбя за това деяние. Съжалявам, че не можем да играем на нашия стадион. Притеснява ме наказване от БФС. Привържениците би трябвало да схванат, че санкциите и наказванията не оказват помощ на клуба “.

„ Ние предложихме Боби Михайлов за президент, не го избираме. Имаме един глас, както всички отбори. Това е един ерудиран човек, с опит. Мисля, че колкото и пъти да се съберем с управителния съвет, то още веднъж ще изберем него. Този човек направи доста. Това, че националните тимове не се класират на конгреси не мисля, че е негова виновност “.

„ Михайлов превъзхожда Бербатов с опит. Той не е направил малко. Колко стадиони и уреди са направени. Най-лесно е да се плюе. На мен кой ми е дал два лв. за шест години? Боря се самичък. Държавата не е дала лев на нас. На всички е дала, само че на клуб като Локомотив София никой не е оказал помощ. Нашата аудитория не заслужава да играе на непознат терен всеки мач. Вината не е в Боби Михайлов или в Иван Василев, а в страната, която не влага във футбола. Футболният съюз не дава нито осветяване, нито стадиони “.

„ Разровете се и вижте какво е направил Борислав Михайлов. Обвиняват ме, че не съм издигнал Бербатов. Той е отлично момче, само че му е необходим опит. Нека да стане асистент и да се научи. Това е огромна отговорност – една дребна страна. Засега не мисля, че има решение на въпроса с осветлението, което е тъпо. Ще странстваме отвън нашия стадион, нямаме лиценз. Тази игра е за почитателите и нека след мен пристигна и различен човек, който е толкоз угрижен за клуба, както съм аз “, приключи притежателят на „ железничарите “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР