Президентът на Локомотив (София) Иван Василев няма да се оттегля

...
Президентът на Локомотив (София) Иван Василев няма да се оттегля
Коментари Харесай

Иван Василев остава в Локо

Президентът на Локомотив (София) Иван Василев няма да се отдръпва от клуба. Той ще разгласи решението си на следващия ден. Василев ще осведоми за това управлението, играчите и треньорския щаб, след което ще се пристъпи към организарането на подготовката. На този стадий на футболистите не е обявено по кое време се събират.

“Доколкото знам, на 1 юни ще има новини”, сподели пред “Тема Спорт” капитанът Александър Бранеков. - Моето предпочитание е 100% да остана в Локомотив. Има горчилка, само че желаеме да се борим да се завърнем там, където ни е мястото”, добави бранителят.

Двама от шефовете в Локо също обявиха, че развиване ще има на следващия ден или най-късно в събота. “Все още боледуваме, само че животът продължава”, кза изпълнителният шеф Бойчо Величков.

В еднакъв звук се изрече и спортният шеф Ангел Колев: “Предстои да определим датите за подготовка. Локомотив ще го има и още веднъж ще бъде мощен. Всички в клуба имаме вяра, че президентът няма да се откаже. Стягаме се и ще преследваме завръщането в елита. Ще бъде мъчно, има много тимове с упоритости, само че Локомотив би трябвало да е в Първа лига”, сподели Колев.

Президентът Василев бе гневен, откакто “железничарите” изгубиха баража за промоцжия против Витоша (Бистрица). Елитният отбор изравни резултата секунди преди края на второто 15-минутно продължение - 2:2. При дузпите играчите на Витоша бяха по-точни и резервираха мястото си в елита. След дуела Василев съобщи, че протичащото се в родния футбол е порнография и няма желание да взе участие в циркове. Емоциите обаче към този момент са поотминали и се чака Василев да продължи уговорката си към Локо (Сф). Той възроди клуба, останал без професионален лиценз, през 2015 година, като мина през всяко ходило, започвайки от регионалните групи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР