Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски в типичния си стил

...
Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски в типичния си стил
Коментари Харесай

Крушарски: ЦСКА са злобари!

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски в типичния си жанр разяснява успеха на „ черно-белите “ над ЦСКА с 2:1.

„ Направих някои забележки и ще видите дали съм прав. Аз съм почитател, а не футболен експерт. Съдията направи това, което му беше поръчано. Сигурно някои от горната страна му подрежда. Някои извънземни сили. Срещу подобен бетон, марка 500, каквото и да вършат, не могат, а ние си вършим кефа “, съобщи Крушарски.

„ Доволен съм от това, което момчетата демонстрираха. И против Тотнъм, и против ЦСКА. Показаха, че са класен тим. Може да ме упрекват, че не съм отсрочил мача, само че това го прави спортно-техническото управление. Какво да ме е гняв? Срещу Тотнъм показахме, че сме класен тим. Колко тима от България са го гледали толкоз доста хора по света? Мога единствено да смъква шапка на спортно-техническото управление, треньорите и футболистите. Ние сме интелигентни хора. В последните мачове да сте видели някъде да сме си оставили отпадък. Общината спести някой лев от това. Дано да ударят в този момент едно рамо, че работим и в чистотата “, добави още той.

„ Оферти за наши футболисти има, когато пристигна нещо действително и се извадят парите на масата. Предложения, само че всички ги желаят без пари. Проведохме едни диалози с Испания и видяхме какъв брой малко пари има в актуалния футбол. Трябва да се кръстим и да изкараме тези две тежки години. Акрапович получи билет за Бразилия за рождения ден. Ще отидем и ще се срещнем с Крузейро. Поставих положителни основи “, съобщи Акрапович.

„ Дадоха заповедта за базата, всичко е платено и имаме увещание за 35 години, че можем да я употребяваме. Ще можем да го използваме от следващата година. Ние работим, а другите дано се боричкат. Моята концепция, която имам от години е да обединим всички спортове в Локомотив. Тогава ще се сме още по-добри и по-обединени “, добави още той.

Христо Крушарски разяснява и това, че управлението на ЦСКА е напуснало ядосано стадион „ Локомотив “

„ Като не може да се радва, яде, пие и да гони гаджета, не му е мястото тук. Те са злобари. Аз съм добър и необятно скроен човек. Ако бяха победили щях да им стисна ръката. Единствено Пламен Марков пристигна и ми стисна ръката. Аз съм клоун, ентусиаст. Емоцията би трябвало да се показва тук, а не в леглото до жена ти. Аз съм надраснал нещата. Израснал съм на високо, а не като тези, които са били в дупки “, съобщи Крушарски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР