Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се появи на стадиона

...
Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се появи на стадиона
Коментари Харесай

Крушарски: Само гинеколог не е говорил за Локо

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се появи на стадиона в парк "Лаута " и изгледа загубата с 0:2 от Септември. Босът не беше смутен от загубата, която съгласно него е пристигнала от неналичието на шанс и похвали работата на треньора Бруно Акрапович. Крушарски се обърна и към критиците на клуба и ръководството му.

"Важното е, че има ред, има тим, който си го надграждаме малко по малко и вървим по проекта, който сме създали. Това, което сме се разбрали, Акрапович го прави съвършено - да има ред, съблекалнята да стане един колектив. Още в този момент ще видите, в идващите два мача, че момчетата ще стартират да играят и поради мен. Този карък рано или късно ще свърши - при толкоз положения да не вкараме голове, това е карък.

Феновете, с цел да идват, виждат разликата. Да, има какво да се желае, само че една машина се прави с години. Трябва да се напасне, да се сработи и тогава да тръгне. Този тим ще си пристигна на мястото. Още в другите мачове ще видите по какъв начин Локомотив ще тръгне да вкарва голове... Ако някой треньор каже, че някой му се е месил в селекция и асортимент, значи лъже! Такова нещо няма, откогато аз съм тук. На Бруно казусът е, че не се преценява с никой, а прави това, което сме се разбрали. Има хора, които обаче не желаят Локомотив да върви напред.

Гледам стартират да се изричат и художници, очаквам и някой гинеколог да се изкаже... На тия дето толкоз се интересуват, да вземат да извадят някой лев. Всичко върви по естествения ред с един 90 % сменен тим. Какво да чакаме, да станем първенци ли?! В този тим има мъже, които виждат какво върша за тях... Момчетата си имат успокоение, имат естествена работа, идеални условия. Ако няма пари музиката ще свири ли? ", съобщи предприемачът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР