Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се появи на стадиона

...
Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се появи на стадиона
Коментари Харесай

Крушарски: Само гинеколог не е коментирал Локомотив

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се появи на стадиона в парк " Лаута " и изгледа загубата с 0:2 от Септември. Босът не беше смутен от загубата, която съгласно него е пристигнала от неналичието на шанс и похвали работата на треньора Бруно Акрапович. Крушарски се обърна и към критиците на клуба и ръководството му.

" Важното е, че има ред, има тим, който си го надграждаме малко по малко и вървим по проекта, който сме създали. Това, което сме се разбрали, Акрапович го прави съвършено - да има ред, съблекалнята да стане един колектив. Още в този момент ще видите, в идващите два мача, че момчетата ще стартират да играят и поради мен. Този карък рано или късно ще свърши - при толкоз положения да не вкараме голове, това е карък.
Феновете, с цел да идват, виждат разликата. Да, има какво да се желае, само че една машина се прави с години. Трябва да се напасне, да се сработи и тогава да тръгне. Този тим ще си пристигна на мястото. Още в другите мачове ще видите по какъв начин Локомотив ще тръгне да вкарва голове... Ако някой треньор каже, че някой му се е месил в селекция и асортимент, значи лъже! Такова нещо няма, откогато аз съм тук. На Бруно казусът е, че не се преценява с никой, а прави това, което сме се разбрали. Има хора, които обаче не желаят Локомотив да върви напред.

Гледам стартират да се изричат и художници, очаквам и някой гинеколог да се изкаже... На тия дето толкоз се интересуват, да вземат да извадят някой лев. Всичко върви по естествения ред с един 90 % сменен тим. Какво да чакаме, да станем първенци ли?! В този тим има мъже, които виждат какво върша за тях... Момчетата си имат успокоение, имат естествена работа, идеални условия. Ако няма пари музиката ще свири ли? ", съобщи предприемачът. Първа лига 6 кръг, понеделник 30 април  Етър 20:00  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР