Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разкритикува съдийството на мача

...
Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разкритикува съдийството на мача
Коментари Харесай

Крушарски: По-добри сме от Левски и ЦСКА

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разкритикува съдийството на мача със Страсбург след загубата с 0:1 на „ Лаута “ в първия мач посред им от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Той акцентира, че сега „ смърфовете “ са по-добри от ЦСКА и Левски.

“В България доста мачове щяха да се решат в наша изгода, в случай че имаше VAR. Момчетата се бориха. Във Франция би трябвало да играят както през днешния ден. Те към този момент имат опит. Вярвам, че реваншът ще е още по-добър. Това е Божа работа дали резултатът щеше да е различен, в случай че бяхме с 11 индивида - 11 или 12, все тая. Мисля, че това се отрази още първоначално и сподели дисбаланс. Аз съм споделил, в случай че не сте го запомнили си запишете! Когато има театър - има аудитория, когато има фарс - няма нищо”, съобщи Крушарски след мача.

“Защо да се борим за шестицата? Ние сме и за по-напред. ЦСКА, Левски са надалеч под нашето равнище. Не сте гледали мачове, че да ми задавате такива въпроси. Локомотив на този стадий е един от най-хубавите тимове в България. Имаме 24 футболисти, от които всеки може да влезе и да реши мача. Парите от Европа ще влязат в моя джоб. Ще бъдат вложени в моята красота”, добави босът на клуба, завършвайки в закачлив звук.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР