Президентът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски, който е и

...
Президентът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски, който е и
Коментари Харесай

Крушарски: Шансовете ми за президент на БФС се увеличават, не съм помагал само на ЦСКА и Лудогорец

Президентът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски, който е и претендент да ръководи българския футбол, показа, че възможностите му за президентското място в БФС ще не престават да се усилват. 

" Ние постоянно сме бъркали в кацата с меда с малко осолена гозба. Не е надалеч да объркаме проектите за купата и в този момент. Имаме цел, без цел не потеглям в никакъв случай. Трябва да имаш цел, с цел да се бориш и да я постигнеш. Ако Илиан Илиев продължи в същия дух, може да обърка проектите и на ЦСКА, и на Лудогорец. Надявам се, че шансът ще ни удари едно рамо и ще прескочим трапа.



На 21-ви е Общото заседание, там всичко ще стане публично. Мога да скърбя единствено за това, че, в случай че се бяхме споразумели с моя сътрудник, можеше да реализираме доста по-големи резултати. В България един човек знаете защо е и за къде е. И в този момент не преставам да диря разновидности и увещавам хора да създадем същинско акционерно сдружение, с цел да може единият като закъса, другият да оказва помощ и нещата да вървят напред. Не е надалеч времето, когато Локомотив ще стартира да се самоиздържа. Ние с дребни средства реализираме резултати. Играем съгласно джоба си.


 Крушарски: Конгресът би трябвало да е на 1 юни, всички сме като детска градина
Крушарски: Конгресът би трябвало да е на 1 юни, всички сме като детска градина

" Като кучетата сме - нито ядем кокала, нито го даваме на другите и единствено лаем "

И в този момент Павел Колев има същите проблеми, само че те се вземат решение в кухнята. Когато един проблем излезе на открито, нещата не са добре за клуба. Най-добре е всичко да бъде решено в клуба, а не да ни чешат извън. Аз не се греша в треньорските и директорските решения. Мога да натрапвам мнение, когато виждам, че нещата отиват в друга посока. Няма да остана безразличен в решенията, които се одобряват.



Няма да се тормозя, когато играем в Европа. Когато Тотнъм пристигнаха на стадион " Локомотив " за мача, имаше такива изявления, от които аз потънах вдън земя. Това беше обидно за мен, а що се отнася за страната - не знам по какъв начин е.



Мисля, че възможностите ми за президент ще скочат с доста. Аз не очаквам да ме изберат, с цел да стартира да работя. Отдавна работя за българския футбол. Няма клуб, на който да не съм оказал помощ, като се изключи Лудогорец и ЦСКА. 



Тази концепция се роди преди месец и нещо. Вече огромна част от клубовете са осведомени с нея, в този момент минаваме към аматьорския футбол. В това писмо предлагаме страната да се намеси и да обърне внимание на българския футбол. С това писмо ние целим страната да отдели част от средствата, които взима от бетинг фирмите, за българския футбол. Ще се боря да доведа тази концепция до дъно. 

Имам поддръжка на 10 клуба от Първа лига, десетина от Втора, които също са подготвени. При дилетантите към този момент се стартира ползата от Северна България. Ще обикалям с уточнения за писмото и се надявам, че до 20-и февруари ще имаме задоволително подписи, с цел да го внесем в държавните институции.



Ако ме изберат за президент на БФС, Локомотив става един от всички. Няма да има по-специално отношение. Всички претенденти ги считам за съперници, потеглям напълно отговорно. Който и да завоюва, аз съм подготвен да му дам моята стратегия и, в случай че реши, че го устройва, да си направи извадки от нея и да продължи това, което аз съм почнал. Аз съм групов състезател и в никакъв случай няма да потегли срещу.


 Крушарски: Лелята на Томаш ще поеме Локомотив (Пд)
Крушарски: Лелята на Томаш ще поеме Локомотив (Пд)

" Не ми задавайте такива въпроси "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР