Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски бе много щастлив от

...
Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски бе много щастлив от
Коментари Харесай

Крушарски: Скачаме на всички, дано да дожеивея това, което ми обещаха преди няколко дни

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски бе доста благополучен от следващия трофей на клуба. Босът на “смърфовете” сподели, че упоритостите на клуба са да се минат три кръга в Европа и да се играе мощно в шампионата. Крушарски също по този начин се надява скоро да се стартира построяването на подготвителната база на клуба.

“Ние се бяхме сбрали преди мача и аз им споделих какво ще стане. Всичко е във вътрешното възприятие, а откак съм тук, в никакъв случай не ме е излъгало. На всички в БФС им споделих, че няма смисъл да вървя да видя купата този мач, защото ще я виждам цяла година. Ние имаме 24 индивида, които са взаимозаменяеми. Видяхме „ положителното съдийство” против ЦСКА, а на мен фантазията ми беше да вземем орден. Изядоха ни фантазиите, защото той беше скъп. Ние ще вземем цялото състезание, тъй като тимовете, които са със „ остарели лаври” новите ще ги изместят. Да кажем, че Лудогорец можем да го спрем. Това е самото начало. Те са в пъти над нашата стойност и по заплати и всичко. Те имат по-големи упоритости. Нашите упоритости са 3 кръга в Европа и да скочим отново на всички пък каквото сабя покаже”.

“Взимам идната Купа и се отхвърлям. Аз съм пенсионер, имам добра пенсия и мога да се устоявам и без да работя. Аз няма да се откажа от тима, дал съм си дума, че ще спра да работя, защото съм на години, я имам още 10, я нямам. Дано да доживея да видя това, което в този момент ми дадоха обещание на 19-и - заместник-кметът ми даде обещание да закарам багерите и да почнем да вършим подготвителната база. Ако това не стане, аз им споделих, че нямам повече време за губене. Теренът и стадион ще ги върша аз и всички пари, които са дадени в стадиона ще отидат за него. Един лев облага няма да сложа за моята компания. Колкото повече създадат, толкоз по-добре за мен. Мисля, че ще стане всичко, защото би трябвало да стане знамение, с цел да не стане. Аз съм реалист, човек, който е потвърдил себе си и мога да направя това, което мога. Мисля, че ми се полага”, разяснява Крушарски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР