Президентът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски разкри, че е подкрепил

...
Президентът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски разкри, че е подкрепил
Коментари Харесай

Крушарски: Подкрепих Михайлов, защото на училище се ходи подготвен

Президентът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски разкри, че е подкрепил Борислав Михайлов по време на вчерашния Конгрес за избор на президент на БФС. Той беше безапелационен в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия, че Димитър Бербатов не е бил квалифициран.

" Моето беше ясно за кого ще гласоподавам, тъй като не видях нищо ново в новото. Да, поддържах Борислав Михайлов, тъй като на учебно заведение се върви квалифициран. За да отидеш на подобен конгрес, би трябвало да се подготвиш. Аз първо програмата (на Димитър Бербатов - бел.ред.) не съм видял, програмата щях да я изпратя на всички клубове, в случай че бях на негово място. Мен никой не ме е канил на среща с тези клубове, аз не съм отказвал срещи.

Опитът, който Михайлов има и диалогът, който организирах с него преди конгреса. Аз не съм от хората, които си мълчат и да си затварят очите пред празни обещания. Казах на Михайлов, че би трябвало да слезе долу, освен преди конгреса. Това е ежедневна работа. Работа по селата.

Боби Михайлов беше член на УЕФА. Това не е малко, ние българите сме привикнали да дърпаме надолу човек, който се издига по стъпалата. Когато смъкнаха Иван Славков преди години, имахме ли човек в олимпийското придвижване. Проблемът е, че ние не си оказваме помощ, а единствено се плюем.

Аз се бях кандидатирал за президент, само че като разбрах, че на този конгрес ще има единствено повдигане на ръце, без да изясни какво ще се прави, и се отхвърлих. За мен Бербатов трябваше да избере 5 неща, да каже за аматьорския футбол какво ще направи. Питам ги дали са извадили нещо от личния джоб, с цел да създадат за футбола.

Аз за шестте години в Локомотив, направих и за националния тим, имам шест извикани за шест години. Започнах да работя от школата. Ще видите от Нова година ще се появят новите от школата. Има интерес и от външни клубове към школата на Локомотив. Като нямаш фрагменти изпод, би трябвало да отидеш на пазара " Кирков ", с цел да си напълниш кошницата. Проблемът на българския футбол е, че родителите имат повече предпочитание от децата. Родителят е до портала. При мен пари не играят. В България има над 300 треньора с про лиценз, само че какъв брой от тях са се потвърдили? Трябва да се оказва повече доверие на треньорите.

При мен нещата са ясни и мога да кажа, че нито един човек не е пристигнал при мен за 1 лев и аз не съм дал 1 лев. Ако през вчерашния ден имаше изявления, щях да предложа да понижим заплатата на съдиите. За споразумяване на мачове, съдията постоянно може да наклони мача, в случай че е арбитър. Ако е псевдо арбитър, единствено се излагаме ", сподели той.
 Йордан Лечков: Защо да ме тормози обжалването на Димитър Бербатов? Всичко беше демократично
Йордан Лечков: Защо да ме тормози обжалването на Димитър Бербатов? Всичко беше демократично

" Гледаме устава. Ако са участвали 480 индивида, значи са били 480, както Народното събрание "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР