Президентът на Локомотив Христо Крушарски ще се срещне с треньора

...
Президентът на Локомотив Христо Крушарски ще се срещне с треньора
Коментари Харесай

Босът на Локо ще се срещне с Недевски

Президентът на Локомотив Христо Крушарски ще се срещне с треньора на набор 2004 Георги Недевски, заяви самият той от Аржентина, където е по бизнес каузи. Както е известно, 43-годишният експерт подаде молба за овакантяване през март, а предизвестието изтича на 9 април. Недевски пожела да напусне, откакто две години бе подложен на непрекъснати офанзиви, в това число и през избрани медии. Днес сутринта родителите на децата от набор 2004 година, който завоюва бронзови медали на Световното клубно състезание за деца, входираха в клуба писмо до Крушарски с молба за среща и да не позволява напускането на Недевски.
Подчинените на Христо Крушарски пък разпостраниха позиция на клуба, която публикуваме без редакторска интервенция:

Позиция на ръкодството на ПФК Локомотив Пловдив по отношение на декларацията, публикувана до медиите, касаеща наставникът в детско-юношеската школа на клуба Георги Недевски:

" Желаем да внесем изясненост към обстановката с треньора в ДЮШ Локомотив Пловдив - Георги Недевски.

В първите седмици на новата календарна година, новият шеф на детско-юношеската школа Димитър Палазов направи рокада - набор 2002 бе стихотворец от Апостол Костадинов, а набор 2004 от Георги Недевски. Така двамата размениха тимовете, които ще водят до края на сезона.

Непосредствено след промяната, Георги Недевски подаде оставка на 8-ми март, поради противоречие с новите правила в школата, дни преди подновяването на шампионата при родените през 2004-та година.

В следствие той съобщи, че може и да остане на своя пост, само че предяви неприемливи искания за по-високи и префенциални условия, разнообразни от тези, обезпечени на всички негови сътрудници в школата.

Ръководството на Локомотив декларира, че държи еднообразно на всички експерти, които работят с децата и юношите и които поставят наедно идентичен труд с другите гарнитури и счита, че всички треньори в школата заслужават еднообразно заплащане.

Желаем да подчертаем, че никой в клуба по никакъв метод не е се месил в работата на Георги Недевски и никой до този миг не е желал неговата оставка.

Изказваме несъгласието си и остро осъждаме намесата на имената на трети лица, упоменати като рекламодатели на школата във въпросната декларация. Недопустимо е името на наш спомоществовател да бъде накърнявано и да бъде опетнявано по какъвто и да е мотив и метод. Същата тази компания, която във входираното писмо до клуба е упомената поименно, като се изключи че прецизно е изпълнила всички отговорности по контракта, неведнъж е оказвала спомагателна помощ на ПФК Локомотив, като и продължава да го прави.

Ръководството на Локомотив не позволява вмешателство и кадруване от страна на който и да е било. 

ДЮШ има своя шеф и той по своя преценка и убеждение дефинира разпоредбите, назначенията и това кой треньор за кой набор е най-подходящ. Директор, който от много години работи в Локомотив и познава чудесно ситуацията и работата на всеки един от експертите в школата. Наскоро и всички родители се срещнаха с новите правила, въведени от Димитър Палазов.

Декларацията бе входирана през днешния ден преди обед, а минути по-късно се появи в медиите, без управлението да има време за отговор. Смятаме, че разпространението на такава декларация в средствата за всеобща информация, за оказване на напън и основаване на непотребни спорове, е недопустимо. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР