Президентът на Ливърпул Том Уернър смята, че би било добре

...
Президентът на Ливърпул Том Уернър смята, че би било добре
Коментари Харесай

Президентът на Ливърпул: Би било добре за страната да доиграем шампионата

Президентът на Ливърпул Том Уернър счита, че би било " добре за страната ", в случай че сезонът във Висшата лига приключи. " Червените " се завърнаха към подготвителните си занятия тази сряда след близо двумесечна пауза, заради пандемията от ковид. Тренировките се организират на дребни групи, като се съблюдава нужната отдалеченост сред обособените играчи.

Уернър желае да види по какъв начин сезонът бива удължен и приключен, само че осъзнава, че сигурността и откриването на ваксина срещу вируса са приоритет, до момента в който към момента пандемията продължава. " По-важното нещо е да можем да измислим метод да доиграем тези мачове, тъй като мисля, че това би било добре за страната ", признава той пред Sky Sports. " Най-важна е сигурността. Ужасна е обстановката, в която се намираме. Някой ден, уповавам се, ще има налична ваксина и ще можем да се насладим на това да бъдем на стадиона и да следим елегантната игра на някои от най-хубавите футболисти ".

" I think the protocols that the Premier League are working on as somebody said its probably safer to play behind closed doors than to go to a supermarket "

Liverpool chairman Tom Werner has been looking at how and why football can return
— Sky Sports News (@SkySportsNews) May 22, 2020
През първите две седмици от карантината Ливърпул реши да сложи някои от чиновниците на клуба на държавна скица, като по този метод понижи разноските си, само че решението бе анулирано след гледище от почитателите. " Надявам се, че хората схващат, че всичко, което в действителност ни интересува, е да поддържаме почитателите, играчите и клуба ", добавя Уернър.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР