Президентът на Лион Жан Мишел Аулас разкри цената, която Реал

...
Президентът на Лион Жан Мишел Аулас разкри цената, която Реал
Коментари Харесай

Президентът на Лион: Флорентино ми каза, че Мариано не е това, което търси


Президентът на Лион Жан Мишел Аулас разкри цената, която Реал Мадрид ще заплати за прехвърлянето на Мариано - 30 млн. евро плюс още 3 млн. евро в бонуси. От тази сума би трябвало да се приспаднат 35%, които мадридчани към момента държат от правата на футболиста. Така клубът на процедура ще си върне нападателя за сред 21,4 и 23,4 млн. евро.

“Мариано искаше да си тръгне. Когато дойде офертата на Севиля, взехме решение, че ще е отрицателно да задържим футболист, който желае да напусне тима. Преди това той ми беше споделил, че желае да премине в Реал. Обадих се на Флорентино Перес, а той ми отвърна, че това не е профилът състезател, който търси. Но Мариано настоя, че желае да поеме към Мадрид и след това пристигна офертата, която беше колкото тази на Севиля. Не знаехме, че Реал ще се възползва от тази алтернатива. Все още договорката не е приключена”, съобщи на конференция президентът на френския клуб, като в същото време удостовери за интереса към нападателя на Селтик Муса Дембеле.

@JM_Aulas: " Mariano has told us he wants to leave. Seville asked us and we agreed with them. Real Madrid had the opportunity to match their offer and contacted us. Nothing is done, we are still negotiating. " pic.twitter.com/2tVCKRPFFc
— OL English (@OL_English) August 29, 2018

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР