Президентът на Левски - Наско Сираков, наруши мълчанието си и

...
Президентът на Левски - Наско Сираков, наруши мълчанието си и
Коментари Харесай

Сираков за неразбирателството с Иво Ивков: Нямам личностни различия с него

Президентът на Левски - Наско Сираков, наруши мълчанието си и приказва по тематиката с нарушената му връзка с изпълнителния шеф Иво Ивков. Мажоритарният притежател на клуба разгласи пред Българска национална телевизия, че сега двамата като че ли имат друга визия за бъдещето на столичния гранд. Ето какво сподели Сираков:

" Най-нормалното е Иво да не е благополучен от такова развиване на нещата. В един миг ще разполагаме с по-малко средства. Този проблем допреди 1 месец не стоеше на дневен ред. " Юнайтед груп " организираха няколко срещи с Национална агенция за приходите и те бяха спокойни. Въпросът с акциите съм го бях обсъждал още преди 5-6 месеца. Не сме предприемали тази стъпка, тъй като просто предстоеше сякаш прекачване на собствеността. Наложи се извънредно бързо да действаме по този въпрос, тъй като това е един от бързите способи в клуба да влезнат свежи пари. Всяка стотинка от продажбата на акции влиза в сметката за Национална агенция за приходите.

Според мен във всяко едно семейство има разлики по избрани въпроси. Важните неща, които касаят бъдещето на клуба би трябвало да се вземат решение в " кухнята " на клуба.

Винаги могат да настъпят промени. Нямам личностни другия с Иво. По доста въпроси мислим еднообразно. Всеки, който мисли и работи в интерес на Левски, е добре пристигнал. Винаги съм предпочитал хората, с които работя, да гледат в моята посока. Малко ме нервира, в случай че това не се случва. Може би се разминаваме... ".
 Наско Сираков: Левски е най-живият клуб в България, уповавам се да получим лиценз
Наско Сираков: Левски е най-живият клуб в България, уповавам се да получим лиценз

" Вчера изиграхме приказен мач против Ботев (Враца) "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР