Президентът на Левски Лукойл Тодор Стойков сподели, че тимът има

...
Президентът на Левски Лукойл Тодор Стойков сподели, че тимът има
Коментари Харесай

Тодор Стойков след успеха на Левски Лукойл: Тимът има по-голям потенциал

Президентът на Левски Лукойл Тодор Стойков показа, че отборът има още по-голям капацитет..

"Радвам, се че Станимир и Божо изиграха съществена роля, само че ме тормози и слабата игра на чужденците, които е обикновено в един тим да играят по-голям фактор ", разяснява Тодор Стойков след спечелването на купата в Балканската лига.

"Вижда се, че в тима има някаква смяна и нека и отсега нататък да играят още по-добре, тъй като имаме съществена цел и би трябвало да я гоним. За нея би трябвало здрава игра, както в отбрана, по този начин и в нахлуване. Не е обикновено за един тим, който има искания, да прави толкоз неточности. Затова са треньорите, с цел да се отстранят и когато би трябвало, тимът да бъде във върхова форма ",каза още Стойков незабавно след финала пред Българска национална телевизия и добави:

"Трябва с победи да затвърждаваме името и позициите си. Играчите и треньорите го знаят и от на следващия ден стартират работа за идващия мач. Няма по кое време да се почива. Днес има някаква еуфория, само че от на следващия ден започваме още веднъж работа. Много хора се радват, когато Левски загуби, тъй че не би трябвало да им разрешаваме това. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР