Президентът на Левски Константин Папазов беше много емоционален след спечеления

...
Президентът на Левски Константин Папазов беше много емоционален след спечеления
Коментари Харесай

Тити Папазов: Постигнахме един нереален резултат

Президентът на Левски Константин Папазов беше доста прочувствен след извоювания край в шампионата за Купата на България с 86:81 над ЦСКА в столичната зала " Арена София ". Шефът на " сините " се върна обратно към " кошмарното " минало лято и приказва за перипетиите, през които тимът му мина, с цел да доближи до златото.
 Купата още веднъж е Купата още веднъж е " синя ": Левски повали ЦСКА, с цел да се завърне на трона след тригодишно спиране
" Вчера споделих, че 21 пъти съм ставал първи и всяко знамение е за три дни. Не тъй като се помни сега, а тъй като в тази Купа имам най-малка заслуга. Това е изключителна работа на моите треньори. Хора, които съм уверен, че мислят като мен и знаят едно - че имат зад себе си президент, който безумно им има вяра и който в никакъв случай няма да ги подложи на това, което са ме подлагали мен богатите притежатели. Постигнахме един недействителен резултат. Това са низ от съвпадения, които работят. Добре ме познавате - това е 29-ата ми година в спорта. Четири години като президент на Славия, 24 като треньор в Левски, две години от тях в Лукойл. Много съм благополучен, тъй като лятото беше кошмарно. Моето семейство лиших със 750 хиляди лв.. 150 хиляди лв. взех от мои другари и 300 хиляди към момента дължа на момчетата.

Искам да употребявам камерите и да им кажа, че от този свят ще си потегли, като платя всичко на всички. Те нямат никаква виновност, че бяха подписани контракти с Лукойл тригодишни, а Лукойл си потегли на втората година. Лятото изглеждаше безнадежно. Тогава до мен застанаха Митко Ангелов, Божидар Гьорев, Голди и Асен. Голди се върна в сляпото. След девет прелестни години в Самоков пристигна да повярва в чудото. След това оставихме Ники Михайлов, Лъчо Димитров, на които безпределно им благодаря. Един от героите на този сезон е Лъчо Димитров. Моят наследник по подразбиране да можем да запълним групата. Там пристигна преломният миг.

Никога Левски не се е делил, имало е напрежение, само че доказателство е това, което направиха госпожа Боянова и господин Гогов. Попаднахме и на положителни чужденци. Със сигурност ние сме с осмия-деветия бюджет в лигата. Не съм си мислил, че можем да стигнем чак толкоз надалеч. Спортът е на първо място логика на психиката. Левски превъзхожда всички тимове по логика на психиката. Надявам се мощно, че някой ще оцени какво можем ние. Сега ние в задатък доказахме кои сме и за какво сме. Господ ме награди, тъй като постоянно споделям истината. Само с истината можеш да цепиш и да минаваш през стените ", съобщи Папазов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР