Президентът на Лече Саверио Стики Дамяни разясни каква е политиката

...
Президентът на Лече Саверио Стики Дамяни разясни каква е политиката
Коментари Харесай

Президентът на Лече: Всеки мач в Серия А пускаме по 5-6 момчета, родени след 2000 година

Президентът на Лече Саверио Стики Дамяни обясни каква е политиката на новака в Серия " А ", която му оказва помощ да се движи към средата на класирането.

" Това е тим, който не стопира да учудва, тъй като е формиран от толкоз младежи и юноши. Досега вършат смайващо състезание. През този сезон направихме безспорен връх за продажба на абонаментни карти в историята на Лече - съвсем 20 хиляди. Моя задача е да създадем разтеглим част от трибуните, с цел да можем да стигнем до потенциал от 32 000 фенове. Доскоро тези места бяха ненужни, в този момент са ни малко. Засега тимът заслужава отличен, прилагаме политика, която се отнася за младите. Във всеки мач пускаме по 5-6 младежи, които са родени след 2000 година. Всички идват от Примаверата.

Това е единственият метод за дребен клуб да сътвори резистентен футболен план. Без никакви форми на задлъжняване, с които е прочут нашият футбол. Политиката ни е честна и към тифозите. Спокойни сме, знаем, че в края на годината ще има интерес към играчите ни. Ако някой от тях желае да развива кариерата си, няма да му пречим. Но ще задържим тези, които желаят да продължат това премеждие с нас. Вратарят Владимиро Фалконе? Има забележителни прояви. Вчера направи една неточност, само че по-късно резервира резултата. Имаме право да го откупим от Сампдория и желаеме да го създадем, ще забележим какво ще стане ", коментра Стики Дамяни в изявление за " Радио 1 ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР