Президентът на Лацио Клаудио Лотито е гневен от цялата драма

...
Президентът на Лацио Клаудио Лотито е гневен от цялата драма
Коментари Харесай

Футболен бос направи нелепо сравнение между вагините на жените и COVID-19

Президентът на Лацио Клаудио Лотито е ядосан от цялата драма към случаите на ковид в клуба и даже слага под подозрение достоверността на самото тестване.

Столичани са застрашени от тежки наказания поради неспазване на здравния протокол, като даже рискуват изваждане от Серия “А”. Срещу тях се води следствие по съмнение, че са позволили безпорядък около тестването за COVID-19. Пробите на някои футболисти като Чиро Имобиле, Лукаш Лейва и Томас Стракоша преди мачовете в Шампионската лига излязоха позитивни, само че пък по-късно същите играчи се оказаха “отрицателни” за срещите от Калчото. Ето за какво има съмнения в някаква машинация. Положителните и негативните проби на футболистите на Лацио са дадени в разнообразни лаборатории.

Шефът на Лацио има своя интерпретация на нещата. “Наличието на бактерия не значи зараза - разяснява той в изявление за La Repubblica. - Позитивен значи инфектиран, нали? Tа във вагините на дамите по целия свят има бактерии, само че това не значи, че те са патогенни. Само в някои случаи те предизвикват заболяване. Казвам ви, всичко това е като фокус. Какво въобще значи “положителна проба за COVID-19”?

От клуба не престават да постановат израза “фалшиво позитивни” резултати. От такова се оплака и Интер по отношение на Ашраф Хакими. Миланският клуб е неудовлетворен, че тестът на 21-годишния мароканец преди мача от Шампионската лига против Борусия (Мьонхенгладбах) (2:2) е била позитивна, а ден по-късно играчът е дал негативен тест. Хакими също ще се подложи на кръвен тест, защото има спекулации, че УЕФА не са разрешили на Хакими да играе заради подправен позитивен резултат от теста. В тази връзка италианският клуб възнамерява да съди Евроцентралата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР