Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас заяви, че са подготвени

...
Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас заяви, че са подготвени
Коментари Харесай

Шефът на Ла Лига: Готови сме за първенство без Барселона

Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас съобщи, че са готови шампионата да се организира без тимовете на Барселона, Еспаньол, Жирона, Химнастик Тарагона и Реус Депортиу.

„ Ако протестът продължи и в последна сметка победи, сме готови да работим в състезание без Барселона, без Еспаньол, без Химнастик Тарагона, без Жирона и без Реус Депортиу “, разяснява Тебас пред „ Bein Sports “.

„ Двубоят сред Барселона и Лас Палмас трябваше да се състои. Мисля, че демонстрирахме почитание и към протичащото се по улиците на града. Ла Лига не може да взима мнение по политически тематики и по референдума, който се организираше в Каталуня. Ние не може да поддържаме политически актове, които не са правно издържани “, добави шефът на Ла Лига.

Барса не счита да напуща Ла Лига, с още мачове на празни трибуни

„ Барселона би трябвало да вземе своето решение къде желае да играе – в Ла Лига или в шампионата на Италия, Франция или Англия. Когато Барселона вземе своето решение, по-късно ще стартират договаряния със съответната федерация, която провежда дадената лига “, сподели още Хавиер Тебас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР