Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас заяви, че администраторите на

...
Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас заяви, че администраторите на
Коментари Харесай

Президентът на Ла Лига за евентуална раздяла с Меси: Роналдо и Неймар вече си тръгнаха и нищо не се промени

Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас съобщи, че админите на испанското състезание към този момент са готови за възможна разлъка с огромната звезда на Барселона и целия локален шампионат Лионел Меси. Аржентинецът подаде трансферна молба през август, само че тогава от " Камп Ноу " не се съгласиха да се разделят с него. Слуховете, че това може да се случи след края на сезона обаче не престават, макар че Джосеп Мария Бартомеу, който бе апетитен за главния фактор за настояването на Меси, напусна президентския пост на каталунците. Договорът на Ла Пулга обаче изтича след края на сегашния сезон и в случай че той реши да си тръгне, този път няма кой да го спре.

Тебас съобщи, че избира Меси да остане, само че Ла Лига ще продължи да буди интерес и без него, като шефът на Ла Лига съпостави обстановката с Кристиано Роналдо и Неймар.

" Бихме предпочели Меси да остане в Ла Лига, само че Роналдо и Неймар към този момент си потеглиха и ние не виждаме никаква разлика. Готови сме ", съобщи Тебас.

След това шефът на Ла Лига, който и преди е подлагал на критика Манчестър Сити за нарушаването на привилата за финансов феърплей, подхвана още веднъж " жителите ", които най-упорито са свързвани с трансфер на аржентинеца.

" Изглежда единственият клуб в Премиър лийг, който приказва за привличането на Меси, е Манчестър Сити. Този клуб играе отвън разпоредбите и аз не съм единственият, който го твърди. Не ме е грижа изключително за тях, а за това, което вършат към този момент толкоз доста пъти. Ако го създадат още един път, няма да има огромна разлика. Манчестър Сити не е обиден нито от Коронавирус, нито от пандемии, нито от нищо, тъй като този клуб се финансира по друг метод и е невероятно да се борим против това ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР