Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас потвърди, че първенството на

...
Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас потвърди, че първенството на
Коментари Харесай

Официално: Ла Лига има дата за рестарт, както и за начало на новия сезон

Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас удостовери, че шампионата на Испания ще се възобнови на 11 юни (четвъртък) и разгласи по кое време ще стартира новият сезон 2020/21. " Рестартираме, в случай че Бог е рекъл, на 11 юни. Надяваме се Мадрид и Барселона (градовете) да преминат към фаза 2. Над 130 индивида от Ла Лига работят всичко да се случва по новия метод - пътувания, организация, всичко. Подготвени сме и ще бъде значимо по кое време ще приключи шампионатът. Новото състезание ще стартира на 12 септември ", увери Тебас пред Marca.

" В нощта на мача изпробваме ново аудиовизионално равнище фенът да може да избира сред две картини - действителната и с аудитория и тон виртуално. В Бундеслигата избраха виртуалния тон и този способ беше сполучлив. Ние също работим върху тази алтернатива. Искаме да дадем опция на феновете: тишината и виртуалния звук. Пробите са забавни и провокират внимание ", довери той.

" Благодарение на Испанската федерация ще можем да играем в оставащите пет понеделника. Осигуряваме нови часове за мачовете, което разрешава пазарът ни в Азия да се усили. Надяваме се и в бъдеще да можем да играем петъците и понеделниците без да преговаряме ", призна шефът на Лигата.

" Пътят да бъдеш номер 1 е дълъг. Тежко щеше да е да не излезем от тази обстановка. Вижте Лига 1 във Франция. Те взеха преждевременно решение. За нас нещо сходно би било злополука. Ние би трябвало да продължим работата, която за момента ни е сложила малко над Бундеслигата и покрай Премиър лийг ", съобщи още Тебас. Ла Лига 27 кръг, петък 6 март  Алавес 1:1краен резулат  Валенсия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР