Президентът на КТ Подкрепа“ Димитър Манолов, бизнесменът Красимир Дачев и

...
Президентът на КТ Подкрепа“ Димитър Манолов, бизнесменът Красимир Дачев и
Коментари Харесай

Тежки гафове на чиновници: Не дават на Виктор Николаев да извади документ на детето си

Президентът на КТ „ Подкрепа “ Димитър Манолов, предприемачът Красимир Дачев и водещият Виктор Николаев споделиха в ефира на Нова телевизия парадокси в контактите си с държавната администрация. Първи стартира Николаев, който описа, по какъв начин в Министерство на вътрешните работи му обяснили, че не могат да издадат персонална карта на щерка му, тъй като имало неточност в адреса. „ Ами оправете я “, им споделям, нося всички документи. Не, трябвало да отида в общината “, описа водещият.

Димитър Манолов пък схванал, че още не е отразен писмено развода му, когато решил да купи кола на сина си. Наложило се той да се види отново с някогашната си, с цел да може да я записва. Собственикът на „ Свилоза “ Красимир Дачев пък имал проблем с адреса на предприятието, който бил в промишлена зона, а не на улица с номер. „ Не съм дал аз адреса, а администрацията “, разяснява той.

Въпреки това и синдакалистът, и предприемачът обявиха, че има доста отрицателни страни на препоръчаното от „ Продължаваме промяната “ редуциране на 30 хиляди държавни служители. И двамата показаха подозрение, че това ще засегне политически назначените на комфортни постове, а по-скоро ще понижи работещата част от държавната администрация.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР