Президентът на Карнобат похвали местните момчета след 6:0 над Тунджа.

...
Президентът на Карнобат похвали местните момчета след 6:0 над Тунджа.
Коментари Харесай

Президентът на Карнобат похвали местните момчета след 6:0 над Тунджа

Президентът на Карнобат похвали локалните момчета след 6:0 над Тунджа.

„ За нас беше доста значимо да спечелим този мач, без значение с каква игра, тъй като видяхте по какъв начин в миналата среща с едно подценяване по какъв начин се разви срещата и завършихме 1:1 против „ Асеновец “. Тази победа беше доста значима за нас, за това мача стартира напрегнато, с припряни дейности, само че мисля, че след първите два гола нещата се успокоиха и заиграхме обикновено и спестовно, тъй като в сряда имаме различен мач, по-късно и през уикенда, които няма да са лесни.

В тези дуели гостуваме, а за нашата подготовка ще ни дойдат малко вповече, за това и видяхте, че някои наши футболисти бяха извадени от игра, а други съществени състезатели останаха на пейката. Тактически вярно изиграхме мача, само че в края на краищата би трябвало да има и почитание към съперника. Радвам се, че две локални момчета (Стефан Василев и Ивайло Стойчев) означиха голове, само че всичко е в техни ръце. Трябва да натрупат самочувствие и да получават повече шансове.

Трябва да упражняват повече, да се потвърждават, даже да стартират и като титуляри, в случай че би трябвало. Пожелавам им триумф и да не престават да се борят за титулярни места, тъй като по този метод дават образец за другите си сътрудници от школата, че имат късмет да заиграят и да показват тима на едно положително равнище. “, показа след края на мача „ Карнобат “ - „ Тунджа “ /Ягода/ (6:0) президентът на „ Карнобат “ Теодор Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР