Президентът на Каляри Томазо Джулини разкри, че през месец януари

...
Президентът на Каляри Томазо Джулини разкри, че през месец януари
Коментари Харесай

Предложили на Алегри да води доста изненадващ отбор

Президентът на Каляри Томазо Джулини разкри, че през месец януари е приказвал с Масимилиано Алегри с концепцията той да се завърне отпред на отбора. 52-годишният експерт обаче му споделил, че към този момент е решил идната му дестинация да е в чужбина. В момента Алегри е свободен сътрудник.

„ В края на януари направих малко бясно телефонно позвъняване, като предложих на Макс работата, осъзнавайки, че това ще бъде изцяло невероятно ", признава Джулини пред „ Sky Sport Italia “.

„ Той ми заяви, че идната му дестинация ще бъде в чужбина, само че призна, че е бил удивен от предлагането да управлява Каляри през стотната годишнина на клуба. Още преди да се обадя по телефона, знаех, че ще бъде необикновено, в случай че той одобри ", споделя още президентът на сардинците.

През последните няколко години Алегри беше свързван с някои от огромен брой клубове из Европа, в това число Арсенал, Манчестър Юнайтед, Тотнъм, ПСЖ, Байерн Мюнхен и Реал Мадрид.

За последно италианецът бе отпред на Ювентус, с който завоюва 5 порени трофеи в Серия А и доближи два пъти финала в Шампионската лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР