Президентът на Кадис Мануел Вискаино каза, че клубът е завел

...
Президентът на Кадис Мануел Вискаино каза, че клубът е завел
Коментари Харесай

Кадис иска да преиграе последните 10 минути на мача с Елче

Президентът на Кадис Мануел Вискаино сподели, че клубът е завел дело в Спортния трибунал против Ла Лига поради съдийството в мача 1:1 против Елче. В мача Кадис - Елче, който се организира на 16 януари, в 81-ата минута нападателят на гостите Есекиел Понсе означи гол от засада. ВАР реферът Хавиер Иглесиас Вилануева подцени настояването на страничния рефер да ревизира епизода и вследствие на това основният арбитър на мача Гаудалупе Порас Аюсо зачете попадението.

" Това не е неточност в интерпретацията на епизода, това не е бранител, който рита нападателя в главата, когато можете да кажете, че нападателят е блъснал с глава бранителя в крайници ", сподели Вискаино в изявление за Releve.

" Отказът на съдията да ревизира епизода за засада не е неточност, а демонстрация на немарливост. Заключението ми се удостоверява и от обстоятелството, че техническата комисия на съдиите и Кралската испанска футболна федерация признаха, че съдиите са сбъркали и им постановиха дисциплинарни наказания. Така че не ми казвайте, че е нервност в Кадис ", добави той.

Президентът на Кадис означи, че клубът упорства да доиграе мача, почнал от 81-ата минута при резултат 1:0. " Изложихме поредни причини и не считаме, че настояването ни е безумно. Просто желаеме повтаряне на края на мача. Може да се случи Кадис да завоюва, да загуби или да приключи наедно. Но това ще бъде почтен резултат. Две точки могат да решат ориста ни в Ла Лига, тъй че това е доста съществено за клуба ", приключи Вискаино.

В момента Кадис е 16-ти в класирането на Ла Лига с 25 точки след 23 кръга. Елче е на последно място с 9 точки.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР