Президентът на Жоан Лапорта увери феновете на отбора, че Усман

...
Президентът на Жоан Лапорта увери феновете на отбора, че Усман
Коментари Харесай

Президентът на Барса изуми със сравнение между Усман Дембеле и Килиан Мбапе

Президентът на Жоан Лапорта увери почитателите на тима, че Усман Дембеле има предпочитание да остане в клуба. Босът на каталунците даже съобщи, че е почитател на французина и той е по-добър от Килиан Мбапе:
" Дембеле желае да остане и аз знам това, тъй като с него имаме доста положителни взаимоотношения. За мен той е футболист в развиване и желаем той да остане тук. Аз съм последовател на Дембеле и за мен е ясно, че той е по-добър от Килиан Мбапе. Много бих желал той да остане. Неговите сътрудници желаят най-хубавото за играча, само че от време на време това не са парите ", съобщи Лапорта пред " TV3 " и разяснява :
" Феран Торес? Неговото име е вид, както и доста други. В непрекъснат контакт сме със спортното ни управление, което работи с редица имена, с цел да е готово да удовлетвори потребностите на нашия треньор. Рикард Пруна? Готови сме с неговото привличане и не сме плащали обезщетение за него. Ансу Фати? Лекарският щаб би трябвало да вземе решение за него, а не аз. Оттам ми споделиха, че ще бъде мъчно той да е подготвен за мача с Байерн Мюнхен ".
Дори без новия си №10, да има вяра, че задачата му против Байерн Мюнхен ще бъде малко по-лесна!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР