Президентът на Жоан Лапорта не изключи възможността един ден Лионел

...
Президентът на Жоан Лапорта не изключи възможността един ден Лионел
Коментари Харесай

Лапорта не изключи Меси и Иниеста да се завърнат в Барса

Президентът на Жоан Лапорта не изключи опцията един ден Лионел Меси и Андрес Иниеста да се завърнат на " Камп Ноу ". Босът на каталунците участва на представянето на Дани Алвеш след завръщането на 38-годишния бразилец на " Камп Ноу ".
Попитан дали е допустимо и Иниеста да се завърнат в Барса, Лапорта съобщи: " Не изключвам нищо. Случи се с Дани, възрастта е единствено число. Те са двама страхотни играчи. Не мога да предскажа какво ще се случи на следващия ден, те към момента играят и имат контракт с други клубове. Никога не знаеш... "
37-годишният Иниеста играе в Япония, а за вероятно негово завръщане в Барселона се заприказва след идването на Шави отпред на тима и решението му да върне Дани Алвеш в тима. Лионел Меси пък се раздели с Барселона едвам преди няколко месеца, откакто не можа да подпише нов контракт с клуба.
Меси и Лапорта обаче са в обтегнати връзки, откакто водят неприсъствен спор за точните аргументи за това аржентинецът да не остане на " Камп Ноу ". Лапорта загатна, че Меси е можел да остане в Барса без пари, само че не го е направил. .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР