Президентът на италианския елитен Дженоа Енрико Прециози загуби обжалването на

...
Президентът на италианския елитен Дженоа Енрико Прециози загуби обжалването на
Коментари Харесай

Шефът на Гълъбинов все по-близо до затвора

Президентът на италианския първокласен Дженоа Енрико Прециози загуби обжалването на предпоследна инстанция на обвиняването в укриване на налози на стойност 8 милиона евро. През 2013-а той и изпълнителният шеф на “грифоните” Алесандро Дзарбано бяха дадени на съд и надлежно им бе наложена присъда от година и половина затвор за Прециози и година за Дзарбано.

Двамата започнаха да изплащат част от въпросните задължения, само че незадоволително рано, с цел да бъде взето под внимание това от съда, тъй че жалбата им бе отхвърлена. Така остава единствено още една последна инстанция, на която те могат да опитат да избегнат пандиза, в противоположен случай ще би трябвало да изтърпят присъдата си.

В Дженоа играе българският народен нападател Андрей Гълъбинов, който има седем мача и два гола през сезона досега - против Ювентус и Каляри. “Грифоните” са 16-и във краткотрайното класиране на Серия “А” след 10 кръга с актив от 6 точки след 1 победа (3:2 над Каляри), 3 равни и 6 загуби. Серия А 10 кръг, сряда 25 октомври  Дженоа 2:3краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР