“Президентът на иранския народ, трудолюбив и неуморен, пожертва живота си

...
“Президентът на иранския народ, трудолюбив и неуморен, пожертва живота си
Коментари Харесай

Техеран: С Божията помощ няма да има сътресение в управлението н...

“Президентът на иранския народ, работлив и неотклонен, пожертва живота си за нацията “, акцентираха представители на държавното управление.

 

„ Уверяваме вярната и предана нация, че с Божията помощ и поддръжката на народа няма да има ни минимум разтърсване в ръководството на страната “, се показва още в известието.

Предвижда се държавното управление да организира през днешния ден „ изключително съвещание “, осведоми формалната организация ИРНА, без да дава детайлности за графика и наличието на разискванията.

 

По конституция президентът на Ислямската република следва да бъде сменен при положение на гибел от първия вицепрезидент Мохамад Мохбер, преди организирането на президентски избори в границите на 50 дни.

Освен това, фондовата борса в Техеран беше затворена през днешния ден след известието за гибелта (на президента), сподели членът на нейния съвет на шефовете Реза Ейвазлу.

 

Припомняме, че хеликоптерът, в който пътуваше Раиси дружно с външния министър Хосейн Амир Абдолахиан, още седем пасажери и екипаж, изчезна през вчерашния ден до момента в който летеше над стръмен и залесен регион в Северозападен Иран при сложни метеорологични условия с дъжд и гъста мъгла.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР