Президентът на Иран Хасан Рохани вярва, че санкциите срещу страната

...
Президентът на Иран Хасан Рохани вярва, че санкциите срещу страната
Коментари Харесай

Рохани: Санкциите срещу Иран ще бъдат отменени

Президентът на Иран Хасан Рохани има вяра, че глобите против страната му ще бъдат анулирани, тъй като натискът върху Техеран няма да докара до упования от " враговете " на страната резултат, осведоми Mehr.

Рохани направи коментара на галерия с достижения на страната във връзка Деня на петролно-химическата промишленост.
 Съединени американски щати блъснали милиция на Иран в Сирия и Ирак
Съединени американски щати блъснали милиция на Иран в Сирия и Ирак

Офанзива на Пентагона

" Ерата на глобите и натиска върху иранския народ ще завърши, тъй като нашите врагове осъзнават, че не могат да ни принудят да се предадем пред тяхната акция за " оптимален напън ". Техните цели са да ни принудят да седнем на масата за договаряния , където нямаме различен избор с изключение на да приемем всичките им условия. Това е невероятно за нашия ислямски Иран ", разгласи той.

Иранският водач разяснява и рецензията по адрес на неуспеха на държавното управление да извърши обещанията си. " Ние направихме тези обещания по време на кротичък интервал , само че ние бяхме въвлечени във война, която ние не избрахме и не започнахме ", аргументира се той.

" Те започнаха тотална икономическа война против нас ", оплака се Рохани, като има поради глобите на Съединени американски щати против Ислямската република.
 Иран отряза Франция за арестуваните френски учени
Иран отряза Франция за арестуваните френски учени

Искането да бъдат освободени било " вмешателство "

" Те желаеха да провокират политическа война с опита си да обединят целия свят против нас, само че не съумяха . Те също желаеха да стартират " законна война " с напън върху Организация на обединените нации и други интернационалните организации, с цел да ни осъдят, и тук се провалиха ", акцентира президентът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР