Президентът на Иран Ебрахим Раиси бе убит от агента на

...
Президентът на Иран Ебрахим Раиси бе убит от агента на
Коментари Харесай

Хамас: Агентът на Мосад Ели Коптер уби Ебрахим Раиси!

" Президентът на Иран Ебрахим Раиси бе погубен от сътрудника на израелската работа за външно разузнаване Мосад – Ели Коптер ", това съобщи агитационен канал на палестинската терористична организация Хамас, с над 136 000 почитатели, съобщи медията от Еврейската страна мигнюз.

Израелското издание означи, че в ивритоезичиния  сегмент на международната мрежа се е появила шегата, че водачът на хеликоптера  в който е пътувал светския водач на Ислямската република, е бил служителят на Мосад – Ели Коптер.

" Всъщност " името " и " семейството " на " израелския сътрудник " са разбивка от думата " Хеликпотер " " (Х)ели " и " Коптер ", разясни мигнюз.

Справка на екипа на novini.bg сподели: Ели е известно измежду евреите мъжко персонално име. Фамилното Коптер се среща относително постоянно измежду евреите ашкенази (с генезис от Западна и Централна Европа, Беларус, Украйна и европейската част на Русия).

" На шегата " клъвна " и пропагандистът на Кремъл Владимир Соловьов. Човекът, считан за всекидневен представител на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975, написа за сътрудника на Мосад в акаунта си съветска обществена мрежа ", това заяви украинското издание " Наша равнища ".

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР