Президентът на Интер Стивън Жанг заяви, че медийните публикации, че

...
Президентът на Интер Стивън Жанг заяви, че медийните публикации, че
Коментари Харесай

Босът на Интер с важно обръщение

Президентът на Интер Стивън Жанг съобщи, че медийните изявления, че се готви продажба на клуба, не дават отговор на истината. В малко известие, оповестено на формалния уебсайт на Интер, той назовава тези информации " подправени изказвания " и акцентира, че те са " изцяло безпочвени ". От 2016 година насам Интер е благосъстоятелност на компанията " Сунин ", ръководена от китайското семейство Жанг.

По-рано през днешния ден " Кориере дело Спорт " написа, че поради икономическите ограничавания, наложени от китайското държавно управление, " Сунин " не може да се разреши да влага огромни суми в тима, който е на второ място във краткотрайното класиране в Серия " А ", поради което капиталовата банка на Ротшилд даже е получила мандат за търсене на нов покупател на клуба.
“По мотив публикуваните по-рано през днешния ден клюки - и по-конкретно за опцията Интер да бъде продаден - президентът Стивън Жанг изрично отхвърля тези подправени изказвания и акцентира, че те са изцяло безпочвени”, гласи обръщението.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР