Президентът на Интер Стивън Жанг не скри голямата си радост

...
Президентът на Интер Стивън Жанг не скри голямата си радост
Коментари Харесай

Всички в Интер имаме шампионски манталитет и затова печелим толкова много купи, радва се клубният президент

Президентът на Интер Стивън Жанг не скри огромната си наслада от успеха с 2:1 над Фиорентина, с която “нерадзурите ” завоюваха деветата си Купа на Италия в клубната история.
 Стивън Жанг стана третият най-успешен президент в историята на Интер Стивън Жанг стана третият най-успешен президент в историята на Интер
“Не мога да изразя какъв брой съм горделив с моите играчи и целия ми треньорски щаб. Сега всички имаме шампионски нрав и тъкмо по тази причина съумяваме да играем толкоз доста финали и да спечелим толкоз доста купи. Това за следващ път удостоверява, че общите ни старания са възнаградени. Разбира се, семейство Морати постоянно ще остане в сърцата на всички почитатели на Интер, тъй че съм благополучен, че ги пъдя по брой титли. Ако би трябвало да употребявам нашия слоган “Аз съм ” (I’M - б.р.), бих избрал да бъдем смели. Нека имаме кураж във всички шампионати, а също по този начин и в живота.

Както е всекидневно за италианската просвета, не приказваме за това какъв брой е огромна вярата ни на финала на Шампионската лига против Манчестър Сити. Но, почтено казано, през последните седем години играчите ни и клубът в никакъв случай не са се прицелвали в ШЛ. Сега обаче сме изиграли толкоз доста финали и сме спечелили толкоз доста титли. Мисля, че в сходни мачове от голяма важност са нашите сърца и мозъци ”, разяснява Жанг след спечелната за втора поредна година Купа на Италия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР