Президентът на Интер Стивън Жанг логично бе много щастлив след

...
Президентът на Интер Стивън Жанг логично бе много щастлив след
Коментари Харесай

Президентът на Интер: Индзаги ще е начело на клуба много още сезони, върнахме се на върха

Президентът на Интер Стивън Жанг разумно бе доста благополучен след класирането на отбора му за финала в Шампионската лига. “Нерадзурите ” още веднъж победиха огромния градски противник Милан нощес, този път с 1:0.

Президентът на Интер не спести суперлативите си към треньора Симоне Индзаги: " Заслугата за класирането е на треньора и щаба. На финала може да се случи всичко, ние имаме вяра в това и можем да продължим в тази посока ", сподели той.

" Работил съм с доста треньори, макар че съм единствено на 31 години. Индзаги е специфичен. Той е доста спокоен, без значение от подтекста, без значение дали печелиш или губиш, той остава спокоен, той е единственият треньор, който не ме пита за нито един състезател. Вярвам, че той ще бъде треньор на Интер още доста сезони ”,  означи младият президент на " нерадзурите ".

Симоне Индзаги реализира величествен триумф, като стана вторият италиански треньор на Интер, достигнал до финала на елитното европейско съревнование, след Джовани Инвернизи през 1972 година
 Индзаги: Не спряхме да имаме вяра в фантазията си Индзаги: Не спряхме да имаме вяра в фантазията си
" Това е седмата ни година тук, аз дойдох, когато бях на 24 години, и имаше играчи, които в никакъв случай не бяха играли в Шампионската лига. Сега стигнахме до финала, тъй че си свършихме работата, като върнахме Интер на върха ", сподели още Жанг.

" Докато сме тук, ще работим всеки ден, с цел да задържим Интер на тази позиция. Трансферният пазар постоянно е опция да се подобрим. Около мен има доста експерти и резултатите потвърждават, че постоянно сме работили добре ", продължи още президентът на Интер.
 Традицията сочи: който в профил Милан на полуфинал, става първенец на Европа Традицията сочи: който в профил Милан на полуфинал, става първенец на Европа
Запитан за възможностите на Интер на финала, Жанг отговори: " Всичко е допустимо. Всичко може да се случи за деветдесет минути. Ние имаме вяра в това ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР