Президентът на Херта - Кай Бърнщайн, има за цел да

...
Президентът на Херта - Кай Бърнщайн, има за цел да
Коментари Харесай

В Херта Берлин търсят стабилността

Президентът на Херта - Кай Бърнщайн, има за цел да обезпечи повече непоклатимост в немския клуб, преди да мисли за по-високи цели. Столичани са на 15-то място в класирането в Първа Бундеслига и са застрашени от изпадане от елита. 

През предходната акция Херта се избави едвам след присъединяване в плейофен дуел, а това е извънредно едва показване спрямо упоритостите на Ларс Виндхорст, който даде близо 400 милиона евро през последните съвсем четири години. Инвеститорът е на път да продаде акциите си на 777 Партнърс. Бърнщайн, който е разпален последовател на Херта още от детските си години, наследи Вернер Гегенбауер на президентския пост в Херта.

" В един миг основите ще бъдат сложени и едвам по-късно ще можем да стартираме да възвръщаме къщата. Ние сме в Берлин, тъй че може да станем като доста висок небостъргач. Може да бъде и доста солидна къща на най-малко три етажа и всички да бъдат щастливи ", съобщи Бърнщайн пред ДПА.

Целта му е Херта да стане един от най-силните клубове в средносрочен проект. Плановете за градеж на нов стадион и привличането на още спонсори са част от провокациите пред клуба от Берлин в околните години.  

" Трябва да бъдем търпеливи и да продължим по този път, по който в този момент сме тръгнали. единствено тогава той ще бъде сполучлив. Това ще бъде развой, в който да изясним на хората, че би трябвало да има баланс сред упованията и действителността ", добави Кай Бърнщайн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР