Президентът на Хърватия Колинда Грабар-Китарович откри днес кампанията си за

...
Президентът на Хърватия Колинда Грабар-Китарович откри днес кампанията си за
Коментари Харесай

Колинда Грабар-Китарович откри официално кампанията си

Президентът на Хърватия Колинда Грабар-Китарович откри през днешния ден акцията си за втори президентски мандат, оповестява сръбският портал „ Блиц ”, представен от БГНЕС.
Уверена, че реализира това, което даде обещание на жителите преди пет години, Грабар Китарович акцентира, че още веднъж се кандидатира за президент, тъй като има вяра и в Хърватия.
В речта си президентът съобщи, че преди 5 година Хърватия е била в икономическа и морална рецесия, а жителите са били обзети от скептицизъм и незаинтересованост.
Като един от главните си триумфи акцентира фактът, че е „ измъкнала ” Хърватия от района и я е позиционирала „ в Централна Европа и Средиземноморието, където постоянно е принадлежала “.
Представената от Грабар-Китарович стратегия „ Хърватия знае ” се състои от седем точки: хърватско развиване, хърватска еднаквост, хърватска увереност, хърватска правдивост, хърватска народна власт, хърватска сигурност и хърватски оптимизъм.
Тя съобщи, че ще предложи полемика по отношение на по-гъвкавото работно време, ще свърже емиграцията с родината и ще предприеме ограничения по отношение на „ брандирането на Хърватия “.
Министър-председателят и водач на Хърватска демократична общественост Андрей Пленкович на ХДС акцентира, че спечелването на президентските избори е основно за постигането на програмни и политически цели.
Той съобщи, че избирането на Грабар-Китарович за втори мандат ще обезпечи приемствеността в политиката учредена на държавност, национализъм, народност и народна власт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР