Президентът на Гръцката футболна лига Вангелис Маринакис подаде оставка във

...
Президентът на Гръцката футболна лига Вангелис Маринакис подаде оставка във
Коментари Харесай

Президентът на Гръцката футболната лига хвърли оставка заради инцидентите в страната

Президентът на Гръцката футболна лига Вангелис Маринакис подаде оставка във вторник след серията от актове на насилия в спорта в страната, съобщи Агенция Франс Прес.

" Нямам нито време, нито предпочитание да не преставам да се занимавам с ръководството на Лигата, до момента в който изявленията на някои членове от Административния съвет не дават отговор на дейностите им ", написа Маринакис, който е и началник на Олимпиакос.

При всеобщите вълнения в южната ни съседка от предишния петък (8 декември) бе ранен тежко служител на реда, което в последна сметка докара до решението за анулация на целия кръг в локалното състезание предишния уикенд.

Няколко дни по-рано пък локалните футболни съдии заплашиха да не управляват мачовете от идващия кръг в символ на митинг против рисковите съгласно тях условия на труд и заканите отправени по техен адрес от страна на почитателите.

Един от реферите Тасос Папапетру удостовери, че е получавал смъртни закани, до момента в който предишния месец магазинът на негов сътрудник в Атина - Андреас Гамарис - е бил запален.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР