Президентът на "Golden Boy Promotions" Оскар Де ла Оя заяви,

...
Президентът на "Golden Boy Promotions" Оскар Де ла Оя заяви,
Коментари Харесай

Де ла Оя за опциите пред Канело: Головкин, Лемьо, Сондърс

Президентът на "Golden Boy Promotions " Оскар Де ла Оя съобщи, че пред клиента му Саул "Канело " Алварез има няколко вероятни разновидността за завръщането му на кръга, което ще се състои на 5-ти май 2018-та година.

За последно Канело бе забелязан в деяние през септември, когато се изправи против първенеца на IBF, IBO, WBA и WBC в междинна категория Генади Головкин в 12-рундова борба, която приключи без победил, откакто съдийската тройка отсъди тъждество.

След края на срещата започнаха полемики за реванш сред двамата, само че в този момент наподобява, че Головкин не е единственият претендент за борба с Канело през идната година.

Оскар Де Ла Оя съобщи, че спечелилият от идната среща сред Били Джо Сондърс и Дейвид Лемьо, които ще спорят за купата на WBO в междинна категория, ще бъде в полезрението на Канело за идната му борба. И Лемьо, и Канело са промотирани от "Golden Boy Promotions ".

Но Де Ла Оя също означи, че Головкин си остава на върха в листата за идващ конкурент на мексиканската звезда.

"Сега преглеждаме опциите за идната борба на Канело... Сондърс и Лемьо, които ще се бият скоро и несъмнено Головкин, който е на първа място в нашия лист, само че всичко зависи от договарянията. Едно е ясно, Канело желае да се бие на 5-ти май ", съобщи Де ла Оя.

Ще бъде забавно да забележим какво ще се случи, в случай че Лемьо завоюва борбата със Сондърс. Боксьорът влезе в страхотна серия от победи, откакто загуби от Головикн през 2015-та година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР